Εργατικές Κατοικίες Ασύλου, Καλαμάτα 2721089978 6944169486 autismmessinia@gmail.com Δευτ.-Παρ. 08:00-19:00
Παιδιά, του Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας, συμμετείχαν στους διαδικτυακούς αγώνες επίδειξης Μπάσκετ, που διοργάνωσαν τα Special Olympics Hellas, την Τρίτη 27- 04- 2021.

Συνέντευξη ενός αυτιστικού εφήβου, ωφελούμενου του Κέντρου Ημέρας! Παράλληλα στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακές ενημερώσεις σε σχολικές μονάδες Α/θμιας εκπαίδευσης.

 

2 Απριλίου 2020

Αποδεχόμαστε, Ενημερώνουμε, Υποστηρίζουμε

Παγκόσμια ημέρα ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό.

Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας.

Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας Ε.Υ.Τ.Υ.Χ.Ι.Α. 

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας και στο Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας οι Μεσσηνιακή Αμφικτυονία, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Καλαμάτα 80 Volley και TornadosPFA.

Φωτογραφίες Νίκος Ηλιόπουλος.

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό, σε συνεργασία με το Παράρτημα Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργανώνουν για μια ακόμα φορά, Εκπαιδευτικό Σεμινάριο  με θέμα «Εκπαίδευση στην Παροχή Πρώτων Βοηθειών για Γονείς με Παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού».

Σας περιμένουμε όλους!!
Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Μουσική Εκδήλωση στο ANAIS music restaurant & Bar, Ιατροπούλου 12.
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, ώρα: 13.30
Διοργάνωση: Μεσσηνιακή Αμφικτυονία

Γενική Είσοδος 5 Ευρώ.

Όλοι οι συντελεστές συμμετέχουν αφιλοκερδώς και οι εισπράξεις θα διατεθούν στο Κέντρο
Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας.

Ομιλία

Ομιλία "Οικογένεια και παιδί με Αυτισμό" την Πέμπτη , 21 Νοεμβρίου 2019, στις 17:30 από τους Pr. Christopher Sharpley & Pr Vicky Bitsika στο Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας.
1. Παρουσίαση ερευνητικών δεδομένων έρευνας : "Mental well-being and parenting a child with Autism : Outline of a collaborative multi-nation reserch project".
2."Parent experiences in raising their autistic children"
3.Συζήτηση-Ερωτήσεις

O Σύλλογος Γονέων εκπαιδευτηρίων Μπουγά στήριξε το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με αυτισμό Μεσσηνίας με χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στη διάρκεια της ανοιχτής ημέρας ακαδημίας, που πραγματοποιήθηκε στους χώρους των εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

 

Πηγή Εισαγωγικής Φωτογραφίας Άρθρου : www.messinialive.gr

 

 

Παρουσία του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας και του Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας στην εκπαιδευτική ημερίδα "Οικογένεια και παιδί με Αυτισμό. Συναισθήματικές δυσκολίες και ψυχική ανθεκτικότητα" στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Π.Α. "Παν.&Αγλ. Κυριακού" με κεντρικούς ομιλητές τους Chris Sharpley & Vicky Bitsika Professors of University of New England, Australia.

Σελίδα 1 από 3

Διεύθυνση

Εργατικές Κατοικίες Ασύλου, Καλαμάτα

Τηλέφωνα επικοινωνίας

2721089978 Σύλλογος

2721301191 Κέντρο Ημέρας

6944169486 Πρόεδρος- Σαραβελάκης Κωνσταντίνος

Ωρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή

Σύλλογος 08:00-16:00

Κέντρο Ημέρας 11:00-19:00

Email

Email Συλλόγου:

autismmessinia@gmail.com

Email Κέντρου Ημέρας: 

autism.kalamata@gmail.com